Warm hart

Warm hart
Zoals wij onze honden een warm hart toedragen, hopen wij dat jij onze honden een warm hart toedraagt. Dan wel in een financiële bijdrage die je met een warme hand doneert. Alle donaties worden alleen maar gebruikt voor onze honden en het dekken van de medische kosten. Wij hopen dan ook dat jij als donateur ons een keer komt bezoeken om zelf te kunnen zien wat wij met jouw geld doen. Wie weet ben jij wel een van de winnaars van ons B&B of chalets. Want dan zie jij met eigen ogen hoe gelukkig onze honden zijn, ondanks hun beperkingen. Maar natuurlijk kun je ook gewoon een reserveringplaatsen en een kamer reserveren in de Bed & Breakfast of één van de chaletjes.

Help jij ons?
Mocht jij donateur worden van de Stichting Hond en Gezondheid, dan betaal je ons € 10,– per maand. Hiermee help jij onze 22 invalide oude honden. Maar ook jij krijgt hiervoor iets terug. Want heb jij een orthomoleculair advies nodig voor jouw honden of jezelf, die krijg je van ons kosteloos.
Koop jij via onze webshop producten, dan krijg je daar ook kosteloos advies bij. Zo weet je meer over de producten en de toepassing ervan. Dit betekent echter ook dat uitgebreide consulten alleen nog maar plaatsvinden als je lid bent van onze stichting.

Daar houdt het echter niet bij op! Want wij willen absoluut iets terugdoen voor onze donateurs. Ieder jaar zullen wij voor onze donateurs een tweedaags verblijf verloten in onze Bed&Breakfast of chalets en zijn er ook op iedere 20 donateurs troostprijzen zoals onze Anti Teken Lotion of Olie. En ten allen tijde krijgen onze donateurs 5% korting op een reservering in de Bed & Breakfast of bij reservering van Chalet Spirit of Faith.

Ook de inkomsten van onze webwinkel zijn voor onze honden en als donateur krijg je op je aankopen boven de € 50,00 ook hier 5% korting. Alle supplementen en alle overige producten worden voor onze honden gebruikt om hun gezondheid te herstellen of te bevorderen.